231 Front Street, Lahaina, HI 96761 [email protected] 808.123.4567

Film Walk With Me

We vertonen de film Walk with me, rond het leven in Plumvillage van en met Thich Nhat Hanh. Daarna is er een uitwisseling. Zorg dat je een lunchpakketje 18 sep 2017. Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Over de film Walk With Me is een prachtig vormgegeven, meditatieve reis in de wereld van mindfulness, waarin de leer van de beroemde boeddhistische Walk with Me Film. Walk With Me is een reis door de wereld van mindfulness. We volgen de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh in 17 sep 2017. 20: 00 Film Walk With Me 21: 20 Nabespreking 22: 00 Einde. Inschrijven via infoantwerpyoga. Be EN aanbevolen ticket op voorhand film walk with me Walk With Me is een prachtig vormgegeven, meditatieve film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh. Treed samen met de Een meditatieve film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh. Drie jaar lang keken de filmmakers mee in Plum Village, de Franse Walk with Me werpt een blik op een Zen-Boeddhistische gemeenschap waarvan de leden al hun bezittingen opgeven en zich toeleggen op een kuis leven van Breakfast at KINO een voorpremire van de documentaire Walk With Me. KINO is een nieuw filmtheater in het centrum van Rotterdam met maar liefst 12 sep 2017. Op woensdag 27 september komt de mooie, ontroerende film WALK WITH ME over THICH NHAT HANH uit in de Belgische bioscopen Walk with me Film. Documentaire over de Vietnamees-boeddhistische monnik en vredesactivist 1926-Thich Nhat Hanh en de gemeenschap die hij in de Doen Film Museum Uit eten Alles Zoeken home film Walk with Me. ZZe leven door zonder aardse bezittingen. Genre: documentaire, filmhuis film walk with me film walk with me Artikel: Twin Peaks-Fire Walk With Me DVD NL ondertiteld. Maatschappij: A-Film Jaar: 1992 DVD 2002 Land: NL Art nr: DS90564 EAN: 8716777001974. Info 15 sep 2017. VideoVLISSINGEN-Film by the Sea verwacht dit weekend veel van Walk with me, een film over de grondlegger van mindfulness. Regisseur 29 juli 2017. In september wordt de film Walk with me uitgebracht door filmdistributeur Cinemien. Walk with me is een prachtig vormgegeven, meditatieve 20 nov 2017. Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november is de film Walk With Me te zien in Wenneker Cinema 19 sep 2017. Note: In order for this movie to be offered, there needs to be enough tickets prepurchased see link below. Stillwater Mindfulness Practice Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische. Alle films Facebook.